Mergi la conţinutul principal

Începe săptămâna cu o faptă bună pentru Bogdi! Eveniment caritabil în Monument

• o nouă ediţie a evenimentului “Felinarul tău aduce zâmbet” va avea loc marţi, 8 septembrie, în Parcul Monument • Bogdi se află în continuare la tratament în Turcia şi orice donaţie contează

 

Vrei să începi săptămâna cu o porţie zdravănă de distracţie şi să faci şi o faptă bună în acelaşi timp? Atunci vino mâine, 8 septembrie, în Parcul Monument, la un nou eveniment “Felinarul tău aduce zâmbet”. Acţiunea va începe la ora 19.00 şi îi este dedicată lui Bogdi, băieţelul din Brăila care de mai bine de 2 ani se luptă cu “buba monstruleţ” (hepatoblastom). Copiii, însoţiţi de părinţi, sunt invitaţi să îşi arate creativitatea şi să doneze pentru Bogdi. Fiecare donaţie îl va aduce pe băieţel cu un pas mai aproape de a învinge boala.

Având în vedere contextul epidemiologic, evenimentul este limitat la maxim 20 de copii. Măştile şi dezinfectanţii vor fi asigurate, iar participanţii trebuie să vină cu o lingură, o lumânare , instrument pentru tăierea felinarului, bună dispoziţie şi dorinţă de ajutor financiar! Donaţia minimă este de 25lei.

Cei care doresc să îl ajute pe Bogdi se pot înscrie la eveniment printr-un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului “Felinarul tău aduce zâmbet”.

De asemenea, la eveniment sunt bineveniţi şi cei care vor să facă o mică donaţie pentru Bogdi în urna special amenajată.

Reamintim că Bogdi continuă lupta cu hepatoblastomul, după ce boala micuţului a recidivat în decembrie anul trecut.

Cei care doriţi să dăruiţi din puţinul vostru o puteţi face şi printr-o donaţie în următoarele conturi:

 

- Asociaţia “Bogdi învinge tumora”:

RO55BRDE090SV53933560900

 

- Popa Cristian, tatăl lui Bogdi, cont euro:

RO43BRDE090SV33301900900

 

- Popa Sorina Mihaela, mama lui Bogdi, cont lei:

RO02INGB0000999907943914

 

- Pay-pal: cristi_popa23@yahoo.com

 

Haideţi să fim din nou împreună pentru Bogdi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro