Mergi la conţinutul principal

Începe returul în Liga Florilor

* în runda a 14-a, HC Dunărea joacă în deplasare la HC Zalău * meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, în direct la TVR 2

 

Lotul echipei HC Dunărea a plecat joi la Zalău, acolo unde, sâmbătă, formația brăileană, locul al 6-lea, va evolua în compania echipei pregătite de Gheorghe Tadici, HC Zalău, locul al 8-lea, partidă contând pentru runda a 14-a, prima a returului Ligii Florilor.

Jocul va avea loc, începând cu ora 11.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” și va fi transmis în direct de TVR 2.

Partida va fi arbitrată de clujenii Ioan Barbu și Gabriel Badiu.

“Joi dimineață, lotul echipei HC Dunărea a plecat la Zalău. Echipa trece printr-o perioadă dificilă, avem jucătoare accidentate iar lupta în teren nu va fi ușoară. Întâlnim o echipă extrem de incomodă, cu o apărare puternică, care a produs câteva surprize în acest campionat, învingând Bistrița și Râmnicu Vâlcea. În meciurile de pe teren propriu, HC Zalău pune mari probleme adversarilor. Handbalistele noastre au nevoie de susținere și în momentele grele, nu numai atunci când câștigă. Vor da totul pe teren și sperăm să se întoarcă acasă cu cele 3 puncte”, a declarat Adrian Manole, președintele clubului HC Dunărea Brăila.

În tur, în Polivalenta brăileană, HC Dunărea s-a impus cu 22-18.       

Trei meciuri din această etapă s-au disputat deja la mijlocul acestei săptămâni și s-au încheiat cu rezultate normale: Știința București – CSM București 24-32, Minaur Baia Mare – Măgura Cisnădie 34-27, SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea 29-34.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro