Mergi la conţinutul principal

Începe mâncătoria pentru locul deputatului Rizea în Parlament

După două mandate la Brăila, Rizea pleacă, în sfârşit, acolo unde îi este locul: la puşcărie! Stop, stop că am glumit, nu puşcărie am vrut să scriu, ci Sectorul 5 Bucureşti, căci acolo se va retrage Rizea după ce nu va mai fi deputat PSD Brăila. Şi când te gândeşti că Rizea visa cu ochii deschişi, acum 2-3 luni, când era pe cai mari în PSD Bucureşti, că va fi următorul primar în Sectorul 5. Astăzi, treaba s-a alterat rău de tot pentru Rizea, care a încăput cu totul pe mâna procurorilor DNA. Printre altele, Rizea este acuzat de spălare de bani, infracţiune care este pedepsită cu până la 10 ani de închisoare.
Dar, despre "morţi" numai de bine. Cristian Rizea este un fel de mort în viaţă, un politician ţinut în viaţă de aparate. El încă nu a fost îngropat, dar este o chestiune de câteva luni de zile până când va fi declarat decedat din punct de vedere politic. Interesant de povestit este cine anume revendică locul lui Rizea, la alegerile parlamentare din toamna lui 2016. Din câte am reuşit noi să aflăm, trei persoane dau din coate în acest moment pentru a se instala (via PSD) în colegiul în care a fost ales Rizea. Prima, care are şi cele mai multe şanse de câştig, este tanti Marioara Nistor, de la UNPR. Al doilea pretendent la fotoliul lui Rizea vine tot de la UNPR Brăila şi se numeşte Dorin Silviu Petrea. Iar al treilea, care a revenit cu tupeu pe scena politică, este Gheorghi Obreja, de la ALDE. Aceşti trei atârnători politici cred că au dat petrecere, zilele trecute, când au aflat că Rizea a fost trimis în judecată. Pe Obreja putem să îl tăiem încă de pe acum de pe listă, pentru că individul nu va fi acceptat niciodată la aceeaşi masă cu PSD-ul. Dar lăsaţi-l să spere, să viseze că alde Tudose şi Rotaru îi vor da lui colegiul lui Rizea.
Prin urmare, tanti Marioara, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut până în noiembrie, are cele mai mari şanse să îi calce pe urme lui Rizea, adică să bată la pas colegiul în care a fost Rizea vreme de două mandate. Problema este că trebuie îndeplinită o condiţie esenţială pentru ca tanti Marioara sau Dorin Silviu Petrea să poată intra în Parlament pe locul lui Rizea. Iar această condiţie este aceea ca Marian Dragomir să câştige alegerile pentru Primăria Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro