Începe licitaţia electronică la programul "Mere" în şcolile brăilene | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Începe licitaţia electronică la programul "Mere" în şcolile brăilene

Mâine este programată licitaţia electronică organizată cu scopul desemnării furnizorului/distribuitorului de mere în şcolile brăilene, în cadrul "Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli". Potrivit anunţului publicat în SEAP de către Consiliul Judeţean Brăila ca autoritate contractantă, este vorba despre o licitaţie deschisă cu unic criteriu de atribuire a contractului "preţul cel mai scăzut", în cadrul căreia ofertanţii pot vedea cea mai bună ofertă, precum şi numărul de participanţi înscrişi la licitaţie. Runda de licitaţie este programată să înceapă vineri, 4 noiembrie, ora 14.00 şi se va încheia luni, 7 noiembrie, la aceeaşi oră. Valoarea contractului este estimată la 588.451,61 lei plus TVA, iar pasul minim de licitare este 5.885 lei.
De precizat este că, spre deosebire de alte judeţe unde a început deja distribuirea de fructe în rândul elevilor claselor I - VIII, complementar mult mai celebrului program Lapte-Corn, în Brăila nu a fost desemnat câştigătorul contractului pentru mere. Astfel că, deocamdată, elevii nu primesc şi un măr alături de pachetul lapte-corn. De precizat că anul trecut, adjudecatar al licitaţiei pentru mere a fost SC "Risk Com" firmă care, de altfel, a câştigat în ultimii ani toate contractele guvernamentale cu laptele şi cornul elevilor. De exemplu, în acest an şcolar "Risk Com" distribuie acest pachet la un preţ de adjudecare de 1,17 lei cu tot cu TVA.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro