Mergi la conţinutul principal

Începe jurizarea lucrărilor trimise la Simpozionul de Artă Plastică

• 9 iunie a fost ultima zi de înscrieri la Simpozionul de Artă Plastică (Tabăra de pictură), concurs național organizat de Centrul de Creație Brăila, destinat elevilor din clasele V-VIII • câștigătorii vor fi anunțați pe data de 23 iunie • tema Taberei de Pictură 2023: „Cămașa cu altiță” • simpozionul este dedicat împlinirii a 20 de ani de la adoptarea Convenției pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial de către UNESCO

 

Vineri, 9 iunie, a fost ultima zi de înscrieri (on-line) la cele două secțiuni (Pictură și Desen) ale Simpozionului de Artă Plastică (Tabără de pictură) de la Brăila.

Organizat de Consiliul Județean Brăila - prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) -, Simpozionul este un eveniment competitiv care dezvoltă cunoștințele, gustul estetic și deprinderile artistice ale elevilor, stimulează potențialul artistic și creativ al acestora, antrenându-le în același timp imaginația, concentrarea și capacitatea de sinteză. Totodată, evenimentul cultural urmărește să descopere și să promoveze noi talente din rândul elevilor participanți (clasele V-VIII) din Brăila și din toată România.

Tema Simpozionului este „Cămașa cu altiță”, acesta fiind dedicat împlinirii a 20 de ani de la adoptarea Convenției pentru salvgardarea patrimoniului cultural imaterial de către UNESCO. Înscrierile s-au putut face on-line până pe 9 iunie, iar jurizarea va avea loc în perioada 13-16 iunie 2023. Anunțarea câștigătorilor se va face on-line și pe pagina de facebook a organizatorului (https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila) în data de 23 iunie 2023.

Juriul concursului are în componența sa personalități ale genului care vor garanta corectitudinea clasamentului. Rezultatele jurizării se fac publice doar în momentul decernării premiilor, ulterior lista fiind publicată pe site-ul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Iată și premiile oferite elevilor în cadrul Taberei de Pictură 2023, de la Brăila:

Secțiunea Pictură:

Premiul l, 400 lei, Premiul II, 300 lei, Premiul III, 200 lei, Mențiunea I, 100 lei, Mențiunea II, 100 lei și Mențiunea III, 100 lei.

Secțiunea Desen:

Premiul l, 400 lei, Premiul II, 300 lei, Premiul III, 200 lei, Mențiunea I, 100 lei, Mențiunea II, 100 lei și Mențiunea III, 100 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro