Mergi la conţinutul principal

Începe Academia de vară a bibliotecarilor ciclişti

• cea de a doua ediţie va avea loc în perioada 14-19 august şi se desfăşoară pe un traseu de 350 km, de la Constanţa la Galaţi

 

În perioada 14 – 19 august 2018 se desfăşoară a doua ediţie a Academiei de vară a bibliotecarilor ciclişti #cicloBiblio2018. Timp de şase zile, bibliotecari şi prieteni ai bibliotecilor vor pedala împreună, roată la roată, de la Constanţa la Galaţi. Traseul pitoresc măsoară 350 km şi dezvăluie participanţilor cultura şi tradiţia românească din zona Dobrogei.

Anul acesta vor pedala 23 de participanţi din patru ţări: România, Croaţia, Letonia şi Ungaria.

Din Brăila participă la această activitate patru persoane - Corina Ciuraru şi Cerasela Georgescu – bibliotecari la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila, Alois Ciuraru şi Dionisie Mocanu.

Grupul va ajunge la Brăila duminică, 19 august, şi va vizita biblioteca.

Toţi cei interesaţi de acest eveniment îi pot însoţi pe participanţi pe biciclete, până la destinaţia finală, Galaţi.

Academia de vară a bibliotecarilor ciclişti #cicloBiblio2018 se adresează tuturor celor care iubesc bibliotecile, cărţile şi nu se sfiesc să pedaleze 350 de km. Pe durata turului, participanţii vor fi cazaţi la cămine şcolare, costurile de cazare şi masă urmând să fie suportate de către participanţi prin taxa de participare. Evenimentul este iniţiat şi organizat de un grup de bibliotecari din România, cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, Asociaţiei Bibliotecarilor din România şi al Fundaţiei “Progress”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro