Mergi la conţinutul principal

Începe “exodul” la HC Dunărea

* conducerea se schimbă în această săptămână și deja au început plecările * Samara Da Silva Vieira este prima jucătoare care părăsește HC Dunărea * beneficiara acestui transfer este CSM București

 

Așa cum anunța în urmă cu câteva zile cotidianul Obiectiv Vocea Brăilei, zvonurile privind schimbarea conducerii și iminenta plecare la alte formații ale celor mai bune handbaliste de la HC Dunărea începe să prindă contur. Și de data aceasta nu sunt simple zvonuri, ci fapte reale. Din informațiile apărute în FANATIK, “tigroaicele” au dat o lovitură importantă pe piața transferurilor. CSM București a reușit să obțină acordul uneia dintre handbalistele de la Brăila, Samara Da Silva. Interul stânga s-a înțeles cu CSM București și va semna un contract din această iarnă cu echipa antrenată de Adi Vasile.

Da Silva parafase în această vară un contract pe doi ani cu HC Dunărea, “însă instabilitatea de la nivelul conducerii pune în pericol proiectul care s-a desfășurat foarte bine până acum” se specifică în publicația menționată.

Unul dintre zvonuri s-a confirmat, urmează oare și celelalte? Iubitorii handbalului brăilean, cei care acuză vehement schimbările de la clubul HC Dunărea, spun că vor pleca în această iarnă alte două handbaliste, Mayssa Pessoa și Amanda Kurtovic. Nici antrenorul Morten Soubak nu mai pare încântat să rămână la Brăila. Probabil că în această săptămână se va face transferul de putere, iar noua conducere va avea o misiune foarte grea, aceea de a încerca să păstreze în continuare lotul format în această vară, altfel se va alege praful de un proiect care demarase excelent. Unul în care formația brăileană părea că se va bate de la egal la egal cu marile forțe ale Ligii Florilor, lucru confirmat deja, dacă ținem cont de faptul că HC Dunărea a câștigat la scor la Buzău și a învins CSM București în Polivalentă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro