Mergi la conţinutul principal

Încep să se distribuie și la Brăila vouchere de 100 de lei pentru vaccinare

* potrivit unui comunicat de presă emis ieri, 3 noiembrie a.c., de Prefectura Brăila, persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă  primesc o alocație de hrană în valoare de 100 de lei, sub forma unor tichete de masă

 

Brăilenii care se vaccinează primesc tichete de masă. Acestea au o valoare totală de 100 de lei și sunt disponibile pentru cei care au schema completă de vaccinare. Informația a fost transmisă ieri, de Prefectura Brăila, printr-un comunicat de presă, în care se precizează că recompensa se acordă sub forma unor tichete de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare. Beneficiarii alocației de hrană sunt persoanele care se vaccinează  împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, după data intrării în vigoare a Ordonanței Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021. ”Această măsură este menită să ducă la relansarea campaniei de vaccinare, în contextul apariției noii variante Delta, a coronavirusului”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de Instituția Prefectului-Județul Brăila.

Conform aceleiași surse, Ministerul Sănătății a alocat, prin Direcția de Sănătate Publică Brăila, suma de 361.000 lei, buget cu care instituția a achiziționat un număr de 18.050 de tichete de masă cu valoarea de 20 de lei, pentru un număr de 3.610 de persoane. Până acum, Direcția de Sănătate Publică Brăila a distribuit către centrele de vaccinare și cabinetele medicilor de familie un număr de 11.500 de vouchere pentru un număr de 2.300 de persoane vaccinate împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare.

Potrivit Prefecturii Brăila, beneficiarii vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat, termenul de ridicare a tichetelor de masă fiind de 6 luni, de la efectuarea schemei complete de vaccinare.

Menționăm că Direcția de Sănătate Publică Brăila a transmis către Ministerul Sănătății necesitatea majorării bugetare cu suma de 5.850.000 lei pentru achiziția unui număr suplimentar de 292.500 de tichete de masă în valoare de 20 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro