Mergi la conţinutul principal

Încep să “curgă” dosarele penale pentru deţinerea sau vânzarea de articole pirotehnice

miercuri, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 2.400 de articole pirotehnice de la o persoană fizică şi un reprezentant al unei societăţi • ulterior, în timpul acţiunilor preventive desfăşurate în ziua de 20 decembrie, poliţiştii au depistat în trafic două persoane care aveau în autoturisme 234 de articole pirotehnice

 

În ziua 19 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate şi cei ai Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat, pe raza municipiului, în vederea identificării persoanelor care deţin şi comercializează fără drept materiale pirotehnice. Cu această ocazie i-au depistat atât pe un brăilean ce se afla pe o stradă din municipiu, cât şi pe angajatul unei societăţi comerciale, în timp ce deţineau mai multe articole pirotehnice. Poliţişti au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 2.400 de astfel de articole. S-au întocmit în cauze dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare a unor operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

În ziua următoare, joi, 20 decembrie, poliţiştii au depistat în trafic doi şoferi care aveau articole pirotehnice în autoturisme. Cei doi brăileni, cu vârste de 19, respectiv 36 de ani, au fost opriţi pentru control pe raza municipiului. Poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 234 de articole pirotehnice. Şi pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale. La data respectivă poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate şi cei ai Biroului Ordine Publică au acţionat pe raza municipiului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, ocazie cu care i-au prins pe cei doi. Pe timpul activităţilor au fost verificate 42 de societăţi comerciale, legitimate 236 de persoane, dintre care 87 au fost controlate corporal sumar, şi au fost oprite în trafic şi controlate 123 de autovehicule. De asemenea, poliţiştii brăileni au constatat în flagrant 3 infracţiuni şi 6 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 7.000 lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro