Mergi la conţinutul principal

Încep înscrierile pentru concursul “Armoniile Dunării”

• destinat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, Concursul Naţional de Muzică Uşoară a ajuns în acest an la a VIII-a ediţie

 

Şcoala Populară de Arte “Vespasian Lungu” Brăila organizează cea de a VIII-a ediţie a Concursului naţional de muzică uşoară pentru copii “Armoniile Dunării” - care se va desfăşura la Brăila, pe 24 martie. Destinat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, evenimentul va avea loc în sala de concerte a Palatului LYRA şi se doreşte a fi o modalitate de promovare şi stimulare a studiului muzicii uşoare în rândul tinerelor talente, precum şi readucerea în atenţia publicului, a celor mai valoroase creaţii muzicale din componistica românească şi internaţională.
La ediţia anterioară, au intrat în finală, după faza de preselecţie, aproximativ 60 de concurenţi împărţiţi pe trei categorii de vârstă, reprezentând oraşele: Amara, Bârlad, Breaza, Bucureşti, Buzău, Codlea, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Medgidia, Piteşti, Tecuci, Tîrgu Jiu, Slobozia şi Brăila.
Au fost premiaţi 30 de concurenţi, Marele Premiu şi Trofeul fiind câştigate de Sîrghi Alexandra-Serenada de 13 ani, din Galaţi.
Juriul este compus din personalităţi marcante ale muzicii uşoare româneşti şi din profesori de specialitate, directorul artistic al acestei manifestări este prof. Mariana Iordache, iar concursul este cuprins în Proiectul Managerial şi în Agenda Culturală a judeţului Brăila pe anul 2017.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro