Mergi la conţinutul principal

Încep înscrierile la Festivalului Concurs ”Întâlnirea Epigramiștilor”

* temele pentru ediția din acest an sunt ”MISIT” și ”MAIMUȚĂ” * înscrierile se fac până pe 16 septembrie

 

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) ”Ștefan Tropcea”, organizează cea de a XXXV-a ediție a Festivalului Concurs ”Întâlnirea Epigramiștilor”, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2022.

Pe adresele cluburilor de epigramiști din țară au fost transmise invitații de participare la concurs, cei interesați de competiție urmând să trimită câte două epigrame pentru temele din această ediției: ”MISIT” și ”MAIMUȚĂ”.

”Ultima dată de expediere a lucrărilor pentru concurs este 16 septembrie 2022 (data poștei), pe adresa Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piața Poligon nr. 2, epigramele primite urmând să fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză – președintele C.U.B. Câștigătorii vor fi invitați la Brăila, unde, pe 1 octombrie 2022, vor fi premiați în cadrul unui spectacol de gală. Dacă festivalul nu va avea loc fizic din motive de pandemie, va fi considerată manifestare online. În această situație, premiile vor fi trimise prin poștă sau în contul indicat de câștigător”, a transmis Emanoil Ciucașu, managerul Casei de Cultură.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro