Mergi la conţinutul principal

Încă un tânăr dispărut în apele Dunării

Deşi nu ştia să înoate, tânărul nu era pentru prima oară la scăldat, însă obişnuia să stea la apă mică şi să se ţină de o şufă care ancora ambarcaţiunile din zonă. Totuşi, de data aceasta, Ionuţ a ajuns la apă mai adâncă, fără să îşi dea seama, şi a fost tras de curenţii puternici. Câţiva martori l-au văzut pe tânăr că înoată cu greutate şi au încercat să îl ajute, însă totul a fost în zadar. Un bucătar aflat pe nava-restaurant i-a aruncat un colac de salvare, însă tânărul nu a reuşit să îl prindă, iar un bărbat de pe un ponton din zonă a încercat să îl salveze cu ajutorul unei parâme, însă tânărul se dusese deja la fund. Lucrătorii de la Biroul de Poliţie Transporturi Brăila au fost sesizaţi, prin apelul 112, despre incident şi s-au deplasat imediat la faţa locului. Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a venit cu o barcă pneumatică şi a efectuat căutări în apele fluviului, însă rezultatele au fost negative.

Întrucât tânărul venise singur la scăldat, poliţiştii nu au putut stabili din prima identitatea acestuia, însă, după cercetările ulterioare, brăileanul dispărut în apele Dunării a fost identificat.

Şeful Postul de Poliţie Transporturi Navale Brăila, Bogdan Vodă, a precizat că, deşi pe malul stâng al Dunării sunt amplasate panouri cu inscripţia "Scăldatul interzis!", tinerii brăileni ignoră aceste avertismente şi se aruncă în apă, fiind traşi de curenţii puternici. Tânărul care s-a înecat duminică după-amiază este deja a şasea victimă a fluviului Dunărea, din această vară. Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători de la Postul de Poliţie Transporturi Navale Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro