Mergi la conţinutul principal

Încă un partid se mută în Centrul Vechi: PAR a primit sediu pe Polonă

• consilierii municipali au aprobat, recent, închirierea unui spaţiu în zona Centrului Vechi către Partidul Agricultorilor din România • este vorba despre parterul clădirii de la nr. 18, de pe Strada Polonă

 

Membrii Consiliului Local Municipal Brăila au aprobat, recent, închirirerea unui imobil din zona Centrului Vechi către Partidul Agricultorilor din România. Aceştia au solicitat un spaţiu unde să îşi desfăşoare activitatea şi s-au ales cu un imobil destul de mare pe strada Polonă. Mai exact, parterul clădirii cu nr. 18, în care funcţionează şi sediul Asociaţiei Uniunea Revoluţionarilor Brăila 1989 şi se învecinează cu centrul deţinut de SC Distrigaz. Potrivit raportului proiectului de hotărâre, terenul pe care se află acest imobil este în suprafaţă indiviză de 217,40 mp, dintr-un total de 724,30 mp. Curtea imobilului leagă mai multe clădiri şi câteva dependinţe. Practic, locul unde va funcţiona PAR Brăila este compus din trei încăperi, cu o suprafaţă utilă de 44,40 mp care au destinaţia de birouri. La acesta se adaugă alte două magazii şi un grup sanitar de folosinţă comună.

Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, Marcel Cucu, unul dintre iniţiatorii PAR, a afirmat că încă nu a luat în primire clădirea din lipsă de timp, însă a ţinut să sublinieze că aceasta va fi folosită în încercarea de reconstrucţie a organizaţiei.

Întrebat în legătură cu protocolul de colaborare pe care PAR l-a avut în timpul alegerilor locale cu Alianţa Noastră România a lui Marian Munteanu, Cucu a explicat că imediat după alegeri a luat decizia de a reveni la origini.

“Noi am făcut un gen de protocol de colaborare cu ANR-ul în timpul alegerilor din 5 iunie 2016, dar nu mai este valabil. A fost strict pentru alegeri. În prezent PAR Brăila este condus de Adrian Dediu. În momentul în care am semnat protocolul acela ca să canidez pe lista ANR, am lăsat conducerea organizaţiei PAR celui care era prim-vicepreşedinte la vremea respectivă. Dar acesta a fost proiectul nostru, deci cu el o să încercăm să facem ceva mai departe. Vom vedea în continuare. Încă nu am făcut o analiză. Dar ca să putem să ne adunăm, am solicitat pentru început un sediu. Am vrut să ne stabilim undeva cu caracter ceva mai permanent şi să ne apucăm de treabă”, a declarat agricultorul Marcel Cucu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro