Mergi la conţinutul principal

Încă un brăilean dispărut dat în urmărire la nivel naţional

Din verificările efectuate de poliţişti din cadrul Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că bărbatul, care locuia la sora lui a plecat de acasă, în ziua de 5 februarie a.c., şi nu s-a mai întors.
Acesta a mai fost plecat anterior, însă revenea după 2-3 zile, şi se pare că frecventează mediul persoanelor fără adăpost şi ar consuma băuturi alcoolice în exces.
Nu are asupra lui telefon mobil şi acte de identitate, însă ştie să dea relaţii cu privire la identitatea sa.

Semnalmente : înălţime de circa 165 cm, constituţie atletică, păr cărunt, ochi căprui, şchiopătează cu piciorul drept.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: pulover din lână cafenie, la baza gâtului, fără modele, geacă din blue-jeans, care are pe interior imitaţie din blană albă, pantaloni tip blue-jeans, cu o curea neagră din piele şi cataramă din metal alb, pantofi negri. Pentru cel în cauză a fost solicitată măsura punerii în urmărire la nivel naţional.Reamintim că săptămâna trecută au mai fost daţi dispăruţi doi bărbaţi. Unul de 61 de ani a fost găsit înecat în Dunăre. Celălalt, de 27 de ani, e în continuare urmărit naţional.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro