Mergi la conţinutul principal

Încă o suspendare record în fotbalul judeţean

Evenimente reprobabile s-au produs şi în etapa a 10-a a Ligii a V-a brăilene la fotbal şi, ca de obicei, Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a luat măsurile care se impun în astfel de situaţii. Astfel, în minutul 60, la scorul de 3-1 în favoarea oaspeţilor, partida dintre Unirea Grădiştea şi Voinţa Găiseanca s-a întrerupt deoarece în acel moment, pentru injurii grosolane, arbitrul de centru l-a eliminat pe jucătorul gazdelor, Dănuţ Sorin Cocoş. Fotbalistul menţionat nu s-a liniştit, ci a continuat să-i aducă injurii arbitrului, să-l ameninţe cu bătaia, ba chiar a şi încercat să-l lovească. Pentru aceste fapte, Cocoş, de la Unirea Grădiştea, a fost suspendat 12 etape. De asemenea, clubul Unirea Grădiştea a primit un ultim avertisment, urmând ca în cazul în care va recidiva, sancţiunile să ajungă chiar până la excluderea din campionat. Meciul oprit în minutul 60 a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea formaţiei vizitatoare. La partida Viitorul Galbenu - Vulturul Horia un fost jucător al echipei din Galbenu, Şerban Feraru, acum în calitate de spectator, a pătruns pe teren şi a lovit arbitrul. În urma acestui incident echipei Viitorul Galbenu i s-a ridicat dreptul de a organiza două etape meciuri pe teren propriu.
Prin măsurile luate s-a demonstrat încă o dată că AJF Brăila, prin comisiile sale, ia măsurile legale care se impun, conform ROAF, împotriva celor certaţi cu spiritul de fair play, tocmai ca astfel de manifestări să nu mai aibă loc pe viitor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro