Mergi la conţinutul principal

Încă o persoană vindecată. Sunt 19 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 11 cazuri au fost vindecate

* la data de 21 aprilie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 174 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 223 de persoane care se află în carantină instituționalizată * în minivacanţa de Paşti, poliţiştii au aplicat 593 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.470.000 de lei

S-a ajuns la 11 persoane vindecate, din cele 19 cazuri COVID confirmate.

Prefectura Brăila anunţă că, la data de 21 aprilie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 174 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 223 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Se menţionează că 4.944 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 586 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP Brăila, în prezent, sunt 19 cazuri  confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 11 cazuri au fost declarate vindecate .

Polițiștii brăileni au acționat în sistem integrat, și în această minivacață de Paște, de alături de jandarmi, polițiști de frontieră, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Astfel, în perioada 17-20 aprilie a.c., au fost executate peste 500 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a peste 1.500 de persoane și au fost supuse controalelor 479 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 593 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.470.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 458 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr.

De asemenea, polițiștii brăileni au desfășurat și 30 de acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 1.775 de persoane, oprite în trafic și verificate 1.242 de autovehicule. Astfel, au fost constatate 225 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 469.000 de lei. Ca măsură complementară, aceștia au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 6.174 de lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro