Mergi la conţinutul principal

Încă o lună de arest pentru pensionarul din Șuțești acuzat că a violat o minoră în vârstă 10 ani

• recent, Judecătoria Făurei a prelungit durata măsurii arestării preventive a inculpatului Ioan Gheorghe, de 64 de ani, pentru comiterea infracțiunii de viol • bărbatul a formulat contestație împotriva măsurii primei instanțe • inculpatul a fost arestat la jumătatea lunii septembrie, după propunerea procurorilor din Făurei, bărbatul fiind acuzat că a violat o minoră de 10 ani, în urmă cu doi ani, în Vrancea

 

Pensionarul din Șuțești acuzat că a violat o minoră de 10 ani, în urmă cu doi ani, în Vrancea, a mai primit o lună de arest. Judecătoria Făurei a prelungit durata măsurii arestării preventive a inculpatului Ioan Gheorghe, de 64 de ani, pentru comiterea infracțiunii de viol. Acesta a formulat contestație, decizia finală urmând a fi luată la instanța superioară. ”Admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Prelungește durata măsurii arestării preventive a inculpatului Ioan Gheorghe, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, prev. de art.218 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 13.11.2022, până la data de 12.12.2022 inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, este soluția pronunțată la ședința din 7 noiembrie. 

Inculpatul a ajuns în spatele gratiilor la jumătatea lunii septembrie, după propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Făurei.

Inculpatul Ioan Gheorghe a constestat atunci măsura preventivă, însă magistrații Tribunalului Brăila nu i-au dat câștig de cauză, iar bărbatul a rămas în spatele gratiilor.

După cum v-am informat, procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei au transmis că, în data de 14 septembrie, organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila - Serviciul de Investigații Criminale au dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore față de inculpatul Ioan Gheorghe, în vârstă de 64 de ani, pentru comiterea infracțiunii de viol. Procurorii l-au prezentat la Judecătoria Făurei, cu propunere de arestare, iar măsura a fost admisă șI bărbatul a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. “Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, în sarcina inculpatului Ioan Gheorghe s-a reținut faptul că, în perioada 23 - 25 septembrie 2020, în timp ce se afla într-un imobil din localitatea Cotești, județul Vrancea, a întreținut în mod repetat, prin contrângere, raporturi sexuale cu persoana vătămată V.A.M., în vârstă de 10 ani”, au stabilit anchetatorii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro