Mergi la conţinutul principal

Încă o comună brăileană cu conducere PNL a obținut fonduri prin Programul «Anghel Saligny»: Cazasu

• anunțul a fost făcut de președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, prin intermediul unui comunicat de presă, la scurt timp după semnarea contractului de finanțare • este vorba despre 12 milioane lei alocați comunei Cazasu, condusă de Elena Coadă, pentru un proiect ce vizează modernizarea drumurilor publice din interiorul localității

 

O nouă comună condusă de un primar liberal bifează absorbții de fonduri de la Centru prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Potrivit unui comunicat de presă emis de președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, este vorba despre comuna Cazasu. Parlamentarul a transmis reușita primarului Elena Coadă la scurt timp după semnarea, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a contractului de finanțare. Proiectul propus de comuna Cazasu vizează modernizarea tuturor drumurilor publice din localitate și se ridică la o valoare totală de 12 milioane lei.

”Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a alocat fonduri în valoare de 12.000.000 lei pentru realizarea obiectivului de investiții «Modernizarea drumurilor publice din interiorul comunei Cazasu». Proiectul va fi finanțat prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny». Valoarea totală a investiției este de 12.431.851 lei. O felicit pe doamna primar Elena Coadă și echipa sa din Primărie care a lucrat la acest proiect și mă bucur că odată alocate fondurile necesare, locuitorii comunei, și nu numai, vor avea drumuri mai bune pe care să circule. După cum știm toți brăilenii, mai este mult de lucru la reabilitarea și modernizarea drumurilor din județ și fiecare finanțare primită în acest scop este binevenită, a declarat Popa.

Reamintim că parlamentarul a avut grijă să anunțe de fiecare dată când un primar liberal a obținut finanțare prin acest program național pentru a-și dezvolta comunitatea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro