Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o “dublă” în contul lui Bănel Nicoliţă

• liderul, CS Făurei este tot mai aproape de barajul de promovare în Liga a III-aPandurii Tudor Vladimirescu a câştigat meciul cu satelitul Daciei Unirea care a folosit jucători titulari de la prima echipă

 

După un start de meci echilibrat, Bănel Nicoliţă a realizat “dubla” în doar şase minute, iar liderul Ligii a IV-a, CS Făurei, conducea deja cu 2-0, în minutul 17. Formaţia manageriată de fostul internaţional stelist s-a impus cu 4-2 în partida cu Voinţa Vişani şi îşi păstrează avansul de 7 puncte faţă de a doua clasată, Viitorul Ianca, echipă care în runda a 7-a a trecut la limită, cu 3-2, de Voinţa Şuţeşti.

În play-out satelitul Daciei Unirea, pentru care au evoluat câţiva titulari de la prima echipă precum Cubleşan, Ciucureanu, Nicola, Puia, care se antrenează zi de zi pe Municipal, a pierdut cu 5-4, partida disputată la Tudor Vladimirescu, în faţa unei formaţii, Pandurii, ai cărei jucători vin doar sâmbăta la meci.

Echipa de juniori de la Viitorul Însurăţei s-a impus cu 4-0 în faţa celor de la Gloria Movila Miresii, toate golurile gazdelor fiind marcate în repriza a doua.

După etapa a 7-a a turneului play-off, CS Făurei se menţine pe primul loc cu 37 puncte, locul al doilea este deţinut de Viitorul Ianca 30 puncte iar al treilea de ACSC Cazasu 27 puncte, cu menţiunea că ultimele două echipe au un joc mai puţin disputat. Pe primele trei locuri în play-out se află în ordine Pandurii Tudor Vladimirescu 25 puncte, Viitorul Însurăţei 22 puncte, Dunărea Tichileşti 16 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 7-a din play-off:

Viitorul Ianca - Voinţa Şuţeşti 3-2 (1-1)

Necoară (min. 39), Durbacă (min. 53), Stoican (min. 78) / Crangă (min. 21, 50)

CS Făurei - Voinţa Vişani 4-2 (3-1)

B. Nicoliţă (min. 11,17), Baicu (min. 33), S. Nicoliţă (min. 77) / Sava (min. 38), Pungă (min. 88)

Rezultatele şi marcatorii etapei a 7-a din play-out:

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dacia Unirea II Brăila 5-4 (3-0)

Goleanu (min. 21), Simion (min. 30, 33, 65, 75) / Vişan (min. 64, 82), Cubleşan (min. 69), Ciucureanu (min. 89)

Viitorul Însurăţei - Gloria Movila Miresii 4-0 (0-0)

Roşu (min. 64), Marius Moldoveanu (min. 75), Antohe (min. 88), Pungă (min. 91).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii