Mergi la conţinutul principal

Încă o înfrângere pentru Dinamo

FC Braşov a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.
Unicul gol al partidei a fost înscris de Cristian Ganea (89), dintr-o lovitură liberă, mingea ducându-se cu efect, direct în plasă, păcălindu-l pe portarul Kristijan Naumovski, fără a fi atinsă de cineva.
FC Braşov a marcat golul în condiţiile în care juca din minutul 74 în inferioritate numerică, după eliminarea croatului Marko Bencun, potrivit agerpres.ro.
În 92 de partide jucate între cele două echipe, FC Braşov a bifat a 25-a victorie, Dinamo având 48, în timp ce alte 19 partide s-au încheiat nedecis.
Dinamo are trei înfrângeri în ultimele sale patru partide de campionat. FC Braşov a pierdut doar un meci din ultimele cinci disputate (două victorii, două egaluri). În tur, Dinamo s-a impus cu 2-1.
Cartonaş roşu: Marko Bencun (FC Braşov, 74).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi adiţionali: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti), Denis Haidiner (Hunedoara); arbitru de rezervă: Andrei Constantinescu (Bucureşti)
Observatori: Patriţiu Abrudan (Cluj-Napoca) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Rapid a învins Oţelul Galaţi, scor 2-0, în Liga I

Pe de altă parte, formaţia Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.
Golurile au fost marcate de Meulens 5 şi D. Niculae 85.
Daniel Niculae a preluat o minge în careu cu spatele la poartă şi i-a pasat lui Meulens care a deschis scorul de la aproximativ şase metri lateral dreapta.
Cu cinci minute înainte de final, Pancu îi pasează lui Daniel Niculae care, scăpat singur cu Hotoboc, înscrie cu un şut de la aproximativ 11 metri.
Rapid: Buchta - N. Vasile, Borda, Cmovs, J. Oriol - Garai, Gecov - Meulens (Benson 69), Coimbra (Pancu 77), E. Oriol - D. Niculae (Martin 88). Antrenor: Cristian Pustai.
Oţelul Galaţi: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - E. Dică - Iorga (Grădinaru 46), Cernat, Tudorie, I. Popa (D. Popescu 68) - Yulu-Matondo (Stoian 78). Antrenor: Florin Marin.
Cartonaşe galbene: N. Vasile 52, Cmovs 55 / Tudorie 9, 29, Murgoci 35, Solomou 72
Cartonaş roşu: Tudorie 29
Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat la cele două linii de Bucsi Imre-Laszlo şi Marius Marica. Arbitru de rezervă a fost Ionuţ Coza, iar observatori Ionel Popa şi Adrian Ionescu.
Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu un banner cu următorul mesaj: "Vrem să muncim! Stop rezilierii unilaterale!".
La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.
După ce a fost înlocuit, în minutul 88, Daniel Niculae a vrut să-i dea banderola de căpitan lui Daniel Pancu, dar acesta a refuzat. Niculae i-a dat apoi banderola lui Nicolae Vasile, potrivit mediafax.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro