Mergi la conţinutul principal

Înarmat, în agenţia de pariuri sportive

brăileanul avea asupra sa un cuţit cu lamă rabatabilă, în lungime totală de 22,5 cm • alţi doi indivizi au fost depistaţi, weekendul trecut, purtând obiecte periculoase

 

În ziua de sâmbătă, 6 mai, la ora 19:00, o patrulă de poliţie l-a depistat, în incinta unei agenţii de pariuri sportive din municipiu, pe un brăilean care avea asupra sa un cuţit cu lamă rabatabilă, în lungime totală de 22,5 cm, informează Biroul de Presă al IPJ Brăila. Oamenii legii au ridicat cuţitul, în vederea continuării cercetărilor, şi i-au întocmit suspectului dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase

În aceeaşi zi, la ora 20:15, poliţişti din cadrul Poliţiei de Proximitate – Poliţia Municipiului Brăila l-au depistat pe strada Brazdei pe un tânăr care avea în autoturism un obiect interzis, respectiv o bâtă de baseball. Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase, iar bâta de baseball a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În altă ordine de idei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1:20, o patrulă de poliţie l-a depistat pe raza localităţii Romanu pe un brăilean în vârstă de 18 ani, care avea asupra sa un cuţit cu ramă rabatabilă, în lungime totală de 20 cm. „Cuţitul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal”, precizează sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro