Mergi la conţinutul principal

Înaintea ultimului turneu de sală, handbalistele junioare III au asigurat locul I în grupa C

La sfârşitul săptămânii tecute, la Constanţa s-a derulat cel de-al treilea turneu al grupei C, competiţie rezervată handbalistelor junioare III, în urma căreia echipa Liceului cu Program Sportiv din Brăila şi-a asigurat calificarea la turneul semifinal de pe prima poziţie.
La fel ca şi la turneele anterioare, elevele profesorului Viorel Alexandru au obţinut maximum de puncte.
LPS Brăila a învins vineri, în primul meci, echipa Gr. Sc. 1 Mai Ploieşti cu 34-16 şi tot în aceeaşi zi a trecut de CSS Galaţi cu 38-26, după ce la pauză scorul a fost egal, 15-15.
Duminică, în ultima partidă, adversara brăilencelor a fost formaţia gazdă CSS Constanţa. Teoretic, meciul putea fi considerat unul derby, deoarece se întâlneau primele două clasate din grupa C, practic, întâlnirea a fost la discreţia LPS-ului din Brăila, care s-a impus la scor, 25-16, la fel ca şi în celelalte dispute de la ţărmul Mării Negre. Principalele marcatoare ale echipei brăilene au fost Lidia Oancea şi Diana Axinte, cu 36 şi respectiv 30 de goluri marcate în cele trei partide.
În urma acestor succese LPS Brăila şi-a asigurat deja participarea, din postura de lideră, în penultimul act al competiţiei.
"Am obţinut alte trei victorii clare, pe terenul principalei noastre contracandidate la locul întâi în grupă şi deja ne gândim la penultimul act al competiţiei. Felicit toate handbalistele pentru modul în care şi-au respectat sarcinile de joc, pentru determinarea şi ambiţia de care au dat dovadă la Constanţa. Avem o generaţie talentată de jucătoare, care prin ceea ce a demonstrat până acum ne dă speranţe la o nouă medalie. De fapt, noi vrem să demonstrăm că rezultatul excelent de anul trecut nu a fost unul întâmplător", a declarat ieri profesorul Viorel Alexandru.
La turneul de la Constanţa au făcut deplasarea următoarele jucătoare: Georgiana Sanaploianu, Alexandra Bălţat, Ana Maria Popescu, Bianca Chipciu, Carmen Grigoraş, Monica Vodă, Ionela Vasile, Maria Paraipan, Monica Dobrilă, Elena Casian, Gabriela
Moldoveanu, Monica Moscu, Lidia Oancea, Diana Axinte.

Clasament - Seria C:
1 LPS Brăila 9 9 0 0 322-159 18
2 CSS Constanţa 9 5 0 4 174-205 10
3 CSS Galaţi 9 3 1 5 207-226 7
4 Gr. Sc. 1 Mai Ploieşti 9 0 1 8 146-259 1

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro