În weekend începe campionatul Ligii a III-a | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

În weekend începe campionatul Ligii a III-a

• Dacia Unirea joacă sâmbătă, 31 august, la Viitorul Onești • va fi și un eveniment nostalgic pentru gruparea de la Dunăre • la Onești, director tehnic este Ioan Sdrobiș, cel care în calitate de antrenor, în 1993 a dus Dacia Unirea în finala Cupei României

 

Campionatul Ligii a III-a pornește la drum în acest weekend, o competiție în care județul Brăila mai are doar o singură reprezentantă, pe Dacia Unirea Brăila.

Formația brăileană a fost repartizată și în ediția 2024-2025 tot în Seria a II-a.

Runda inaugurală din această grupă este deschisă astăzi de partida

CSM Râmnicu Sărat - Aerostar Bacău. Celelalte meciuri ale primei etape a turului au loc sâmbătă, 31 august.

Dacia Unirea va juca în deplasare la nou promovata Viitorul Onești, iar meciul este prefațat de antrenorul principal al grupării de la Dunăre, Marian Samuilă.

“Sperăm să începem cu dreptul noul sezon competițional al Ligii a III-a și mergem cu încredere la Onești. Meciurile cu nou promovate sunt întotdeauna dificile pentru că nu știi la ce să te aștepți. Probabil că și Viitorul Onești și-a asigurat serviciile unor fotbaliști experimentați, mai au și jucători tineri valoroși. Obiectivul nostru este acela de a etala un fotbal plăcut și a scoate maximum din acest prim meci al turului”, ne-a declarat antrenorul Marian Samuilă.

Toate meciurile din această etapă încep la ora 18.00.

 

Un eveniment nostalgic

Tehnicianul formației brăilene a mai spus că va fi și în eveniment nostalgic pentru Dacia Unirea, pentru că la Onești nou promovata Viitorul îl are ca director tehnic pe Ioan Sdrobiș, antrenorul care a dus Dacia Unirea în finala Cupei României în 1993, finală disputată în compania Universității Craiova. Cu Sdrobiș antrenor principal, Dacia Unirea a realizat cea mai mare performană din istoria clubului.

“Dintre actualii jucători, niciunul nu îl cunoaște pe reputatul antrenor, singurul care îl știe foarte bine este Adrian Baldovin, care a jucat în acea finală și care le-a vorbit actualilor jucători despre actualul director tehnic de la Viitorul Onești”, a mai spus Marian Samuilă.

 

Prima etapă programează meciurile:

CSM Râmnicu Sărat - Aerostar Bacău

Viitorul Onești - Dacia Unirea Brăila

CSM Adjud 1946 - Voința Limpeziș

Unirea Braniștea - Sporting Liești

KSE Târgu Secuiesc - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro