Mergi la conţinutul principal

În timpul pandemiei! Pericol în toaleta Stației CFR Brăila!

* o parte dintre lavoare și pisoare sunt stricate de săptămâni bune, așa cum revoltați ne-au semnalat cititorii care au trecut prin stația CFR * reprezentanții companiei ne-au transmis că sunt disponibile totuși pentru utilizare toate cele 4 cabine WC precum și 2 lavoare până la înlocuirea bateriilor cu senzori care controlează debitul de apă * de asemenea, au dat asigurări că problema este în curs de rezolvare

 

 

În plină pandemie, după cum revoltați ne-au semnalat mai mulți cititori ai cotidianului nostru, călătorii care au nevoie să folosească toaleta stației CFR Brăila, cel puțin cea pentru bărbați, au parte de o surpriză neplăcută: doar câteva dintre pisoarele și lavoarele din dotarea băii mai sunt funcționale. De altfel, din pozele pe care le-au trimis pe adresa redacției se vede clar cum în chiuvetele și pisoarele din toaleta bărbaților sunt puse cartoane pe care stă scris cu pixul anunțul “Nefuncțional”. “Asta se întâmplă de câteva luni, pe când România era în stare de urgență. Responsabilii Gării au crezut că dacă pun câteva cartoane și anunțuri pe pereți problema este rezolvată. Ca să nu mai spun că în toaletă trebuia să fie și dozatoare cu dezinfectant”, se arată în sesizarea transmisă redacției.

Contactați de reporterii “Obiectiv Vocea Brăilei”, reprezentanții CFR SA ne-au asigurat că defecțiunile apărute din cauza utilizării necorespunzătoare a instalațiilor și dispozitivelor din dotarea toaletei erau cunoscute și că sunt în curs de remediere. “Vă asigurăm că în stația CF Brăila, sunt respectate condițiile optime de igienă în grupul sanitar destinat bărbaților, aceștia având la dispoziție pentru utilizare 4 cabine WC care funcționează corespunzător, precum și 2 lavoare și dispozitive cu săpun lichid pentru spălarea mâinilor. De asemenea, menționăm faptul din cauza utilizării necorespunzătoare a instalațiilor aferente celor 4 pisoare și a 3 lavoare, acestea necesită înlocuirea bateriilor cu senzori, personalul stației urmând să remedieze defecțiunile în cel mai scurt timp. Afișele menționate de dumneavoastră au drept scop informarea corectă și în mod transparent a călătorilor, aceștia având însă la dispoziție, așa cum am menționat anterior, alte 4 cabine WC și 2 lavoare în bună stare de funcționare”, ne-au  răspuns reprezentanții CFR. De asemenea, compania reiterează invitația și rugămintea de a fi folosite corespunzător instalațiile sanitare din spațiile publice astfel încât să nu mai apară astfel de incidente, iar eforturile personalului care se ocupă de curățenia toaletelor să nu fie în zadar. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro