Mergi la conţinutul principal

În octombrie, o nouă ediţie a “Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi”

• evenimentul este programat pentru data de 19 octombrie

 

Toamna vine cu oferte de joburi pentru tineri la “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Evenimentul va fi organizat pe 19 octombrie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila, fiind o măsură activă de combatere a şomajului destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă organizată.

Astfel, angajatorii care doresc să participe la această acţiune au posibilitatea de   a-şi prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat unde vor intra în contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă.

“Rugăm angajatorii interesaţi să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul «Situaţia locurilor de muncă vacante», anexa nr.1 A la «Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă» reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 12 octombrie 2018. Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519, e-mail: ajofm@br.anofm.ro, precizează instituţia într-un comunicat de presă.

De asemenea, angajatorii care îşi au sediul în raza de competenţă a punctelor de lucru Făurei şi Însurăţei ale AJOFM Brăila pot contacta agenţia la numărul de tel./fax 0239/661749 (pentru Făurei), respectiv 0239/660574 (pentru Însurăţei).

“Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” reprezintă o oportunitate pentru toţi tinerii interesaţi în a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un job conform pregătirii lor profesionale sau să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro