Mergi la conţinutul principal

În minivacanţa de Sfânta Maria, amenzi record de aproape 170.000 lei

s-au dat amenzi usturătoare indivizilor puşi pe scandal şi şoferilor certaţi cu legea

 

În minivacanţa de Sfânta Maria, poliţiştii au dat amenzi record, care s-au ridicat la aproape 170.000 lei, indivizii puşi pe scandal şi şoferii care nu au ţinut cont de regulile de circulaţie fiind cei mai afectaţi.

Astfel, în perioada 15 -18 august, peste 125 de poliţişti au acţionat, zilnic, la nivelul judeţului Brăila, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Oamenii legii au efectuat acţiuni şi controale, intervenind la 133 de evenimente sesizate de cetăţeni sau constatate direct de poliţiştii aflaţi în teren. “Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 90 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 78 la Legea nr. 61/1991 a ordinii şi liniştii publice, şi 12 la alte acte normative. În urma acţiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere au fost aplicate 241 de sancţiuni la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice (3 pentru consum de alcool şi 132 pentru viteză). Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 160.960 lei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute 27 permise de conducere, dintre care 3 pentru consum de alcool şi 15 pentru viteză. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Mesajul poliţiştilor pentru brăileni: “Mulţumim cetăţenilor care respectă legea, contribuind astfel la creşterea siguranţei comunităţii din care fac parte”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro