Mergi la conţinutul principal

În lipsă de altceva, Musceleanu dă cu acuzații în Viorel Botea

•  Musceleanu susține că a aflat ”pe surse” că după protestul din 7 februarie când membrii AUR au scandat împotriva PSD și au aprins lumânări la sediul partidului social-democraților, Viorel Botea, care a fost prezent, i-ar fi telefonat  șefului CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, pentru a-și cere scuze • Viorel Botea a negat că ar fi făcut așa ceva, ba chiar l-a sfătuit la rândul său pe Musceleanu să nu îi mai urmărească ”singur” pe cei de la AUR în timp ce se află în acțiuni politice

 

Atacuri după atacuri dinspre tabăra SOS România Brăila la adresa AUR Brăila. Mai exact, într-o conferință de presă recentă, fostul membru în partidul lui George Simion, recent intrat în SOS România, Gabriel Monu Musceleanu l-a acuzat pe Viorel Botea că își ”primește comenzile” de la PSD. Musceleanu a făcut referire la protestul organizat pe 7 februarie de AUR Brăila, pe modelul filialelor din țară, față de Guvernul Ciolacu privind comasarea Alegerilor Europarlamentare cu Alegerile Locale. Atunci, membrii AUR Brăila au mers în fața sediului PSD de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, au aprins lumânări electrice și le-au poziționat pe pervazul clădirii unde activează social-democrații. La vremea respectivă George Turiac, liderul AUR Brăila și fostul PMP-ist Viorel Botea au scandat mesaje împotriva PSD și PNL. Ei bine, Musceleanu a declarat că potrivit unor surse de-ale sale, după acest episod, Botea ar fi telefonat la Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila și liderul social-democraților brăileni, pentru a-și cere scuze.

În aceeași zi și membrii AUR Brăila au susținut o conferință de presă și printre altele, Viorel Botea, prezent la eveniment, a abordat această temă, afirmând că nici nu se pune problema să fi telefonat liderului PSD. Acesta a promis că va prezenta lista apelurilor telefonice efectuate, pentru a demonstra că nu a telefonat pe nimeni la vremea respectivă.

”Eu l-am rugat pe colegul meu (Turiac – n.n) să îmi dea cuvântul la mitingul respectiv. Colegul meu mi-a dat cuvântul, ați auzit atunci ce am vorbit. Deci dacă eu doream să vorbesc, nu aveam cum să îmi cer scuze. O să caut listing-ul și să vedeți că nu am dat nici un telefon nimănui. (...) Am venit în AUR și mi-am asumat. Punct! Asta e tot. Povești, știm!”, a declarat Botea.

Interesant este că și acesta a avut un mesaj la adresa lui Musceleanu, pe care l-a sfătuit să nu mai urmărească de unul singur acțiunile politice ale membrilor AUR Brăila.

”Nu pot decât să îi transmit domnului Musceleanu să nu ne mai urmărească pe străzi când avem acțiuni politice. Îl rog să nu mai vină pe stradă să ne urmărească, singur! E un mesaj pe care domnul Musceleanu o să îl înțeleagă foarte bine!”, a conchis profesorul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro