Mergi la conţinutul principal

În fața judecătorilor, după ce a făcut ravagii într-un local cu toporul

* un brăilean de 21 de ani a fost trimis în judecată de procurori, pentru infracțiunile de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase * în martie anul trecut, inculpatul N.Ș.I., aflat sub influența alcoolului, a intrat în incinta unui local și a făcut “legea” cu toporul * individul era supărat că administratorul nu l-a lăsat să stea cu câinele lup pe terasă, spunând că sperie clienții

 

Înarmat cu un topor, un tânăr brăilean a venit să îi dea o lecție administratorului unui cafe-bar, supărat că acesta nu i-a permis să stea la terasă cu câinele lup care îl însoțea. Atacatorul este un tânăr de 21 de ani, care a fost trimis în fața instanței de judecată, el fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului N.Ș.I., 21 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fapte prevăzute de Codul penal. Potrivit comunicatului transmis de PJ Brăila, în rechizitoriul procurorului de caz s-a reținut că, la data de 11 martie 2019, ora 20.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a venit pe terasa unui local public, înarmat cu un topor, unde a exercitat violențe asupra mai multor bunuri. Persoanelor aflate în interiorul barului, inculpatul le-a adresat amenințări și insulte de natură să le creeze o stare de temere. S-au identificat toate persoanele care s-au aflat în incinta localului destinat publicului, la momentul comiterii infracțiunilor de către inculpat.

Potrivit anchetatorilor, persoana vătămată, respectiv administratorul localului, a perceput în mod direct comiterea infracțiunilor de către inculpat, la data de 11 martie 2019, respectiv folosirea toporului, urmată de exercitarea de acte violente față de bunurile din local, prin spargerea meselor din lemn, a paharelor, a sticlelor, insultele și amenințările exercitate de către acesta asupra persoanelor aflate în local. Clienții s-au retras în locuri ferite, din cauza stării de temere provocate de apariția inculpatului în local, în stare avansată de ebrietate, înarmat cu un topor.

Autorul infracțiunilor a fost audiat în calitate de suspect și inculpat, arată procurorul de caz, ocazie cu care a recunoscut comiterea infracțiunilor. Acesta ar fi comis fapta, pe fondul consumului de alcool, deoarece s-ar fi simțit jignit de solicitarea persoanei vătămate de a se retrage de pe terasa localului, împreună cu câinele lup cu care venise în acel loc și care speria clienții. El s-a întors acasă, unde a decis să se înarmeze cu un topor, după care a revenit la cafe-bar și l-a folosit pentru a distruge bunurile din interior, mai arată procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată. Martorii au declarat că s-au speriat de atacurile violente ale inculpatului, motiv pentru care s-au retras înr-o curte din spatele localului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro