Mergi la conţinutul principal

În afară de card, iată lista completă a lucrurilor moderne pe care premierul Tudose refuză să le folosească

Premierul Mihai Tudose (PSD), originar din Brăila, a surprins pe toată lumea în momentul în care a afirmat că el nu are card. Şi nu are card nu pentru că nu ştie cum anume să îşi facă rost de unul, ci pentru că nu vrea. Că s-a săturat să fie tras în piept de bănci (ceea ce e destul de adevărat), că el îşi încasează salariul cash.

Bun, asta e chestie de opţiune. Dacă omu’ nu vrea card, asta e, nu poţi să îl obligi. Se vede treaba că lui Mihai Tudose încă îi place să treacă pe la casierie, cum se zicea pe vremuri, să îşi numere leafa. Însă, când am văzut cât de înverşunat este premierul Tudose împotriva cardurilor, ne-am gândit că mâine-poimâine am putea avea noi surprize din partea lui, ca de exemplu:

1. Premierul Tudose nu are telefon mobil. Şi asta nu pentru că nu şi-ar permite şi ultimul tip de Iphone, ci pentru că s-a săturat să îi fie încărcate facturile cu convorbiri pe care el nu le-a efectuat. În plus, se ştie, telefoanele mobile pot provoca grave afecţiuni neurologice, başca statul (guvernul) are tot timpul cunoştinţă despre locul în care te afli, prin sistemul de supraveghere prin satelit. Asta îi mai trebuie lui Tudose: să afle unii sau alţii în ce cârciumă îşi bea el sucul preferat.

2. Premierul Tudose nu are cont de Facebook. Şi asta pentru că pe Facebook e multă lume falsă (la propriu) dacă e să ne raportăm la numărul de conturi false de care ne-am lovit cu toţii. Mihai Tudose şi-ar fi făcut cont de Facebook (sau de Instagram, Pinterest etc.), dar de când a avut ultima dată cont la o cârciumă şi s-a certat urât cu patronul, premierul Tudose nu mai suportă nici să audă cuvântul “cont”. Cică soţia lui l-ar fi luat mai tare într-o seară când a întârziat, la care lui Mihai Tudose i-a sărit imediat ţandăra: “Dar ce, îmi ţii tu mie contul?”.

3. Premierul Tudose nu are maşină. Şi nici bicicletă. Şi nici avion. Premierul Tudose ar fi putut să îşi cumpere nu una, ci şapte maşini, câte una pentru fiecare zi a săptămânii. Dar premierul Mihai Tudose urăşte acest mod de deplasare, din cauza benzinarilor care scumpesc combustibilii la pompă, ca nesimţiţii. Din acest motiv, premierul Tudose preferă să meargă pe jos, oricât de mult timp ar pierde zilnic. E drept, uneori se mai întâmplă să nu meargă el pe jos, ci să fie cărat de prieteni, dar asta este altă discuţie. (Contrabanditul TERENTE)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro