Mergi la conţinutul principal

În așteptarea viitorilor jandarmi! Sunt 700 de locuri la școlile postliceale de subofițeri jandarmi

Jandarmeria Brăila recrutează candidați pentru cele 700 de locuri disponibile la cele două unități de învățământ, școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș“ Fălticeni • cererea-tip se completează și se transmite exclusiv în format electronic până pe 4 noiembrie

 

Tinerii brăileni își pot alege o carieră în Jandarmerie! Au la dispoziție sute de locuri la școlile postliceale.

O nouă sesiune de admitere în școlile postliceale ale Jandarmeriei Române a început! Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila recrutează candidați pentru cele 700 de locuri disponibile la cele două unități de învățământ, școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș“ Fălticeni.

Cererea-tip de înscriere la concurs poate fi descărcată de pe site-ul Jandarmeriei Brăila, în secțiunea Cariere (Pagina principală - "Despre instituție" - "Organizare" - "Carieră") sau accesând direct link-ul www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.

Cererea-tip se completează și se transmite exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeria-brăila.ro, până pe 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Ulterior, candidații vor depune dosarul de recrutare în volum complet până la data de 17 noiembrie 2022. Toate actele necesare constituirii dosarului sunt menționate în anunțul privind recrutarea candidaților, postat pe site-ul Jandarmeriei Brăila. “Locurile scoase la concurs sunt împărțite astfel: 350 de locuri la școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și alte 350 locuri la școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Atenție! Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală! Probele de concurs pentru admiterea în unitățile de învățământ sunt proba de evaluare a cunoștințelor - test grilă - și proba de evaluare a performanței fizice. De asemenea, candidații vor susține evaluarea psihologică și medicală în cadrul structurilor de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicatul transmis de la Jandarmeria Brăila.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate la sediul unităților de învățământ și postate pe site-ul oficial al acestora, până pe 25 ianuarie 2023.

Reprezentanții Jandarmeriei Brăila transmit rugămintea candidaților care se înscriu la această sesiune de admitere să verifice permanent site-ul Jandarmeriei Brăila, secțiunea "Cariere", sau să accese direct link-ul www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html, pentru a fi la curent cu toate etapele procesului de recrutare.

Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului, pot fi obținute de la Biroul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila, la numerele de telefon: 0239/619380 sau 0239/626758, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

Jandarmii brăileni urează succes tuturor candidaților și îi așteptă în echipă!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro