Skip to main content

În “deplasare”, la Galaţi. I-a furat cardul în autobuz şi apoi a golit contul

un bărbat din localitatea brăileană Tudor Vladimirescu a “dat lovitura” la Galaţi,  unde a lăsat o femeie fără economiile de pe card • hoţul a fost prins după câteva luni

 

Bărbat de 50 de ani, din Brăila, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, pe raza oraşului vecin, Galaţi, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic. Potrivit presei gălăţene, din cercetări s-a stabilit că barbatul s-a deplasat în data de 3 mai anul trecut pe raza municipiului Galaţi şi, în timp ce se afla într-un autobuz, i-a sustras unei femei portofelul ce conţinea mai multe documente personale şi un card bancar ce avea ataşat şi codul PIN. În aceeaşi zi, bărbatul a efectuat mai multe retrageri de numerar din contul femeii, valoarea totală a prejudiciului fiind de 7.200 lei. Aceste opreraţiuni au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale unităţilor bancare. La domiciliul bărbatului, poliţiştii au găsit articolele de îmbrăcăminte pe care acesta le-a purtat în ziua comiterii faptelor. Persoana în cauză a fost săltată de poliţişti.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu