Mergi la conţinutul principal

«Vă anunţ că în septembrie vom anunţa candidatura domnului Ponta»

Personal, sunt de acord doar cu prima parte a frazei, şi anume că PSD este partidul cu cei mai mulţi oameni. Cât de pregătiţi sunt aceştia putem constata cu ochiul liber, fără a fi politologi sau mai ştiu eu ce. De pildă, imaginaţi-vă că un tip ca Mihai Sturzu, care a fost membru în formaţia aia penibilă Hi-Q, a ajuns ditamai preşedintele TSD la nivel naţional. Mai mult decât atât, la un moment dat, la ultima remaniere a Guvernului Ponta, Sturzu a fost propus pentru a prelua şefia Ministerului Tineretului şi Sportului. Vă daţi seama cam ce pepinieră de cadre bine pregătite are PSD la nivel naţional dacă a ajuns să se bazeze pe unul ca Sturzu, care acum câţiva ani cânta că gaşca lui nu stă liniştită?
În sfârşit, în cele din urmă Sturzu a rămas doar şef la tineretul PSD. Şi din postura de şef al TSD-central, Mihai Sturzu a făcut miercuri o declaraţie cel puţin amuzantă, ca să nu zic de Gâgă, citez: "În septembrie vom anunţa candidatura domnului Ponta la prezidenţiale". Aşadar, în timp ce tocmai anunţa că nen-tu Ponta va candida la prezidenţiale, Mihai Sturzu a ţinut să precizeze că el va anunţa acest lucru abia în septembrie. E bine că PSD dispune de tineri atât de deştepţi şi inteligenţi ca Mihai Sturzu, care sunt gata să ocupe funcţii într-un viitor guvern, în cazul în care Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro