Mergi la conţinutul principal

«Vânătoare» de cerşetori şi prostituate

Persoanele care şi-au făcut un job din cerşetorie şi prostituţie nu scapă de vizitele neaşteptate ale forţelor de ordine. Peste 30 de femei şi bărbaţi au fost legitimaţi, într-o singură zi, amenzile aplicate depăşind 7.000 lei.
În ziua de 15 martie, poliţişti de la Biroul Ordine Publică, Poliţia oraşului Ianca şi posturile de poliţie comunale au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care săvârşesc acte de cerşetorie şi prostituţie. Poliţiştii au efectuat verificări şi la opt societăţi comerciale, pentru combaterea comerţului ilicit. Pe timpul acţiunii, au fost legitimate 31 de persoane, 11 fiind controlate corporal sumar. S-au constatat 21 de contravenţii, cele mai multe amenzi, 16 la număr, fiind date pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 7.400 lei.
Razia a dat planurile peste cap unor bărbaţi care jucau barbut. Au fost depistaţi în flagrant cinci localnici, din comuna Mircea Vodă, în timp ce se aflau în faţa unui cafe-bar din localitate şi practicau ilegal jocuri de noroc. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 500 lei, fiecare, iar suma de 56 de lei şi o pereche de zaruri au fost ridicate în vederea confiscării, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro