Mergi la conţinutul principal

«Vânătoare» de șoferi vitezomani la început de an

* duminică, polițiștii au acționat pe șosele pentru combaterea nerespectării regimului de viteză, fiind folosite echipamentele radar din dotare * au fost aplicate 63 de sancțiuni în valoare de peste 32.000 lei, 49 fiind pentru depășirea regimului legal de viteză

 

Radarele au stat la pândă pe șosele, în cursul zilei de duminică, zeci de șoferi vitezomani fiind amendați. Din totalul sancțiunilor aplicate, cele mai multe au fost pentru cei care au apăsat prea mult pedala de accelerație.

În cursul zilei de 3 ianuarie, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pe raza județului  pentru combaterea nerespectării regimului de viteză, fiind folosite echipamentele pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. Astfel, polițiștii au verificat mai multe vehicule, fiind aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 32.000 lei. Din totalul amenzilor aplicate, 49 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză și 14 pentru alte abateri. De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii brăileni au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 6 permise de conducere.

Pentru a evita implicarea în evenimente rutiere neplăcute și în vederea responsabilizării participanților la trafic, polițiștii rutieri revin cu recomandări pentru conducătorii auto.

Adaptați permanent viteza de rulare la condițiile de drum și trafic. Chiar dacă vă aflați în localități sau în afara lor, trebuie să circulați cu o viteză care să permită oprirea în siguranță. În timpul călătoriei, cei de la volan trebuie să păstreze în mers o distanță de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu acționeze brusc mecanismele de direcție și frânare. Atenție sporită la efectuarea depășirilor, nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare. Purtați centura de siguranță, nu folosiți telefonul mobil în timpul șofatului și concentrați-vă în permanență la trafic. Nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii brăileni vor continua să desfășoare acțiuni pentru prevenirea încălcării prevederilor legale!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro