Mergi la conţinutul principal

«Tinklub» participă la un proiect internaţional în Polonia

Centrul de Tineret "Tinklub" caută tineri interesaţi să participe la un proiect în Polonia, în perioada 6 -15 decembrie 2013, în echipă fiind două locuri libere. Proiectul Internaţional "Do not judge me by stereotypes" se va desfăşura în Sobótka, Polonia. Fiecare ţară participantă la proiect va fi reprezentată de şase tineri cu vârste cuprinse între 18-25 de ani. Tematica proiectului este "stereotipuri& dialog intercultural". Principalele activităţi vor fi workshopuri, întâlniri cu comunitatea locală, crearea unui ghid referitor la culturi şi tradiţii cât şi a unui blog. Se decontează 70% din costurile de călătorie, iar rambursarea se va face în timpul proiectului. Se asigură în proporţie de 100% cazarea, masa şi materialele pentru proiect. Nu este nevoie de viză sau de paşaport. Transportul se va face cu avionul ( Bucureşti-Varşovia/Varşovia-Wroclaw).
Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze, până pe 29 noiembrie, formularul online de pe www.tinklub.ro şi să contacteze echipa Centrului de Tineret Tinklub pe adresa de e-mail centru.tinklub@yahoo.com, urmând să fie făcută o selecţie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro