Mergi la conţinutul principal
Eveniment sportiv caritabil, vineri, în Grădina Mare:

«Sport = Sănătate». Sănătate pentru Bogdi

• o nouă strângere de fonduri pentru copilaşul de 3 ani a fost organizată de BGS, firma de pază şi securitate pentru ziua de vineri, în Grădina Mare • cele mai puternice cluburi sportive din Brăila au pregătit activităţi demonstrative şi vor încerca să strângă cât mai mulţi bani pentru micuţul erou

 

Compania de pază şi protecţie BGS strânge cele mai puternice cluburi sportive din Brăila, vineri, în Grădina Publică, într-o campanie de promovare a sănătăţii prin sport, dar şi de strângere de fonduri pentru Bogdi. Evenimentul se va desfăşura sub sloganul “Sănătate pentru tine, sănătate pentru Bogdi”, în incinta sălii de aerobic “2 Much Fitness”, între orele 11.00 - 14.00. Cluburile participante sunt: Club Sportiv “Atlas Gym” Brăila, Club Sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila, “2 Much Fitness” şi C.S.M. Brăila. Acestea au pregătit activităţi sportive şi demonstrative, iar surpriza evenimentului va fi Vlad Leahu, cel mai puternic sportiv din România. Leahu va demonstra că îşi merită acest titlu, ridicând greutăţi. Cei mai curajoşi şi curioşi spectatori pot încerca activităţile sportive pregătite în cadrul evenimentului, şi aici ne referim la kickboxing, kagoo jumps, aerobic, fitness, culturism etc.

Partenerii evenimentului sunt “The Music Pub”, “Mini Market Adiral SRL”, “Obiectiv - Vocea Brăilei”, “MGM Auto”, “Lucian Crestez Photography”, “Romwest Euro” şi “Voltsan”.

De asemenea, vor exista urne în care se pot face donaţii pentru Bogdi, copilaşul de doar 3 ani care se luptă cu tumora la ficat. Băieţelul se află în Turcia, pentru tratament de specialitate, iar ultimele rezultate sunt de-a dreptul încurajatoare: valorile AFP (indicele tumoral) au scăzut la jumătate, după ce au stagnat o perioadă. Ecograful a arătat o formaţiune tumorală de dimensiuni mai mici faţă de cele iniţiale, iar doctorii sunt încrezători, potrivit mămicii micului erou, Sorina Popa. Copilaşul a urmat 3 şedinţe de chimioterapie, iar săptămâna viitoare este programat pentru cea de-a patra. Medicii au estimat că Bogdi ar avea nevoie de 9-11 astfel de şedinţe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro