Mergi la conţinutul principal

«Spirit Olimpic pentru o Dunăre vie»

Ieri dimineaţă, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, în colaborare Academia Olimpică Română - filiala Brăila şi secţia de kaiac canoe de la Clubul Sportiv Municipal a organizat acţiunea "Spirit Olimpic pentru o Dunăre vie". La acest eveniment sportiv, organizat în premieră la Brăila şi dedicat Zilei Dunării au participat directorii DJST, Alina Gogoriţă şi Nicuşor Hagiu, reprezentanţii Biroului Sport, Păuniţa Iuga şi Mircea Cărbunaru, directorul CSM Brăila, Marian Neta, antrenorii Florentina Ion, Marin Blându şi Ionel Baciu, sportivii secţiei de kaiac canoe de la Clubul Sportiv Municipal precum şi elevi de la şcoala AS Puşkin şi de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila.
Antrenoarea Florentina Ion a făcut o scurtă prezentare a ambarcaţiunilor folosite la disciplina kaiac canoe, iar doi dintre sportivii de la grupa de performanţă le-au prezentat elevilor noţiunile de bază ale antrenamentului de la kaiac şi apoi de la canoe. A urmat încălzirea pe uscat, iar apoi sportivii au ieşit cu ambarcaţiunile pe apă pentru o şedinţă de pregătire de o oră.
Sportivii de la CSM Brăila au primit din partea DJST tricouri cu insemnele olimpice, iar spectatorii diplome de participare.
"Este o premieră pentru Brăila şi o reuşită pentru noi organizatorii ţinând cont de fapatul că fiind totuşi vacanţă au fost destul de mulţi copii prezenţi, dornici să facă cunoştinţă cu disciplina sportivă kaiac canoe. Pentru copiii asistaţi social poate fi o alternativă la reuşita lor în viaţă. Şi m-am bucurat auzindu-i pe câţiva dintre ei că se interesează de programul de antrenamente. Poate vom dezvolta această idee la anul şi pentru alte discipline olimpice", a punctat cu acest prilej Mircea Cărbunaru, consilier superior în cadrul DJST.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro