Mergi la conţinutul principal

«Să privim partea bună a lucrurilor, echipa este în creştere»

De luni după-amiază, CF Brăila a început pregătirile pentru meciul cu Farul Constanţa, unul crucial pentru accederea la turneul play off. Înaintea primului antrenament al săptămânii, Alin Pânzaru a făcut o analiză a meciului de la Buzău. Cu acest prilej tehnicianul brăilean a spus că echipa sa a jucat bine şi că a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi, însă a fost nemulţumit de rezultat.
"Pe ansamblu am realizat un meci bun. Am dominat cap coadă în prima repriză şi ar fi trebuit să înscriem, cel puţin, de două ori. În partea a doua am avut un penalty, o bară, o situaţie foarte bună de a marca, dar n-am făcut-o. Trebuie să recunosc că la 0-0 şi Gloria a avut o şansă mare de gol, dar a trimis mingea în bară. Să privim partea bună a lucrurilor, echipa este în creştere valorică. De data aceasta aşa a fost să fie, ca să avem în continuare emoţii. Trebuie să câştigăm partida cu Farul şi vom avea mai multă linişte", a explicat Alin Pânzaru.
Din această săptămână, graţie implicării kinoterapeutului Doru Şerban, cei patru fotbalişti care au avut probleme medicale, Spiridon, Petean, Niţă şi Iordache, se vor pregăti normal, alături de colegii lor, astfel că pentru partida din etapa următoare Pânzaru va putea conta pe toţi componenţii lotului. Antrenorul principal al CF-ului, aşteptă un semnal pozitiv şi în ceea ce priveşte partea financiară.
"Tot lotul este valid, sper să nu avem surprize neplăcute. Sper, de asemenea, să se mişte ceva în această săptămână şi în plan financiar. Nici mie nu-mi este uşor să le tot cer câte ceva jucătorilor fără ca ei să-şi primească restanţele salariale. Coarda este întinsă la maximum, sper ca în următoarele zile să primim o veste bună în acest sens", a mai spus Pânzaru.
În privinţa lui Mihai Vicoveanu antrenorul a precizat: "Jucătorul va evolua la echipa de juniori până la vară. Dacă va prezenta interes vom continua colaborarea, dacă nu, ne vom despărţi".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro