Mergi la conţinutul principal

«Repavil» va reabilita clădirea de pe strada Ancorei

Final în procedura de atribuire a contractului lansat de municipalitate vizând renovarea imobilului situat pe strada Ancorei nr.12 în vederea amenajării de locuinţe sociale. În urma selecţiei de oferte anunţată în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), comisia din cadrul Primăriei Brăila, care s-a ocupat de analiza ofertelor, a desemnat SC "Repavil Cons" SRL - afacere aparţinând omului de afaceri Georgel Ştefan -, ca adjudecatar pentru suma de 1,239 milioane lei fără TVA, aproape la jumătate faţă de valoarea estimată a contractului (2,461 milioan lei fără TVA). Iar comisia a avut de unde alege pentru că au depus oferte în cadrul procedurii nu mai puţin de 7 firme: SC "Star P&G" SRL (subcontractanţi "Magio Prod Serv" şi "B.E.N. Electroserv"); SC "Concivia" SA (subcontractant "Pancronex" SA); SC "Confort 2000" SRL (subcontractanţi "Sevenerg", "Ivory Instal" şi "Bitnet"); "Rocif Construct" (subcontractanţi "Stoner Com", "Verificări Gaz Instalaţii" şi "Cyclon Tech"); "Repavil Cons" (subcontractanţi "Duo Electric" şi "Necesar Prod"); "Euro Building" (subcontractanţi "Tighia Serv" şi "Promotas"); "Servland" Galaţi (subcontractanţi "Termhidro" Brăila, "Uniterm" şi "RBX Electric", ambele din Galaţi).
Aşa cum se arată în anunţul de atribuire, de aceşti bani echipa care a câştigat contractul va trebui să execute lucrări de consolidare, arhitectură, supraveghere şi cercetare arheologică, instalaţii electrice, sanitare, termice, instalaţii hidraulice - hidrofor, reţele alimentare cu apă, reţea canalizare, instalaţie gaze (inclusiv racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale). În fapt, acolo ar urma să fie amenajate un număr de 14 locuinţe sociale cu una şi două camere. Lucrările ar urma să fie gata pe finalul anului viitor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro