Mergi la conţinutul principal

«Nuclearelectrica», 1.500.000 lei pentru Spitalul Județean Brăila. Ajutorul financiar, solicitat de Prefectura Brăila

* Societatea Națională a transferat deja 1.500.000 lei în contul unității spitalicești brăilene * sprijinul financiar vine în urma solicitării Prefecturii Brăila, înaintată către „Nuclearelectrica” la finele lunii martie

 

Spitalul Județean de Urgență Brăila are în cont mai mult cu 1.500.000 lei. Asta, după ce Societatea Națională „Nuclearelectrica” a virat această sumă pentru a sprijini sistemul sanitar brăilean în lupta cu COVID-19. Sprijinul financar a fost solicitat de Prefectura Brăila, iar „Nuclearelectrica” a răspuns pozitiv. Iată comunicatul integral emis de Prefectura Brăila pe această temă:

„Ținând cont de faptul că, în această perioadă, la nivelul județului Brăila, Spitalul Județean de Urgență Brăila deține cel mai important rol în acordarea asistenței medicale pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc a înaintat către Societatea Națională „Nuclearelectrica”, din subordinea  Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, o solicitare de sprijin pentru această unitate spitalicească, prin alocarea sumei de 1.500.000 de lei necesară achiziționării de materiale și echipamente destinate primirii și tratării pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.  „Continuăm să facem tot ce depinde de noi, ca oameni și ca reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, astfel încât personalului medical din spitale să nu-i lipsească absolut nimic în această perioadă critică, când tot ce-i mai greu stă în mâinile lor. Respect efortul și curajul de care dau dovadă și vreau să le mulțumesc pe această cale, pentru tot ce fac. Sunt recunoscător, de asemenea și pentru sprijinul acordat cu promptitudine de către conducerea «Nuclearelectrica»“, a declarat prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc.

Menționăm că solicitarea înaintată de către Instituția Prefectului-Județul Brăila, cu număr de înregistrare 4977/27.03.2020, a fost aprobată, iar suma a fost virată integral în contul SJU Brăila”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro