Mergi la conţinutul principal

«Mascaţii» au luat la rând discotecile şi barurile

în week-end, poliţiştii şi jandarmii au acţionat în locurile de distracţie pentru prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă • peste 100 de persoane au fost legitimate

 

Indivizii puşi pe scandal, aflaţi în baruri şi discoteci, dar şi şoferii teribilişti, au fost liniştiţi de poliţişti în acest weekend. În perioada 29 - 31 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în municipiu şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, dar şi pe arterele de circulaţie, pentru menţinerea ordinii publice şi combaterea faptelor ilegale. Totdodată, oamenii legii au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază. Pe timpul activităţilor, au fost legitimate 118 persoane, oprite în trafic 79 de autovehicule, 21 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest. Poliţiştii au constatat 44 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 11.400 de lei. “Dintre amenzile aplicate 19 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de încheiere şi 8 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro