Mergi la conţinutul principal

«Mă bucur în continuare de libertatea de exprimare şi de conştiinţă»

Dan Voiculescu afirmă duminică, într-o primă postare pe blogul său după decizia de condamnare definitivă la 10 ani de închisoare cu executare, că se bucură în continuare de cele mai de preţ libertăţi - de exprimare şi de conştiinţă, dar şi că va continua lupta împotriva lui Traian Băsescu, relatează Mediafax.
"Justiţia trebuie respectată, abuzul trebuie combătut. La demnitate, onoare şi curaj nu am renunţat, nu renunţ şi nu voi renunţa. în plus, mă bucur în continuare de cele mai de preţ libertăţi: libertatea de exprimare şi libertatea de conştiinţă. Nu e uşor ca după o viaţă de muncă, efort şi responsabilitate să plăteşti pentru ceva ce nu ai făcut. În acelaşi timp, nu e greu ştiind cauza pentru care lupţi. De oriunde voi fi, voi apăra libertatea presei şi voi lupta împotriva dictaturii lui Băsescu", afirmă Voiculescu.
De asemenea, Voiculescu se declară îngrijorat că presa din România, "obsedată de rivalităţi, consumată de mize financiare şi politice", ratează un moment decisiv pentru garantarea propriei libertăţi.
În 8 august, el a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea ICA, fiind în prezent în detenţie la penitenciarul Rahova.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro