Mergi la conţinutul principal

«Liberalii somează PSD să-şi ceară scuze de la brăileni»

Senatorul şi co-preşedintele PNL Brăila Cătălin Boboc a transmis un comunicat prin care le cere social-democraţilor să-şi ceară scuze public brăilenilor pentru aleşii lor ajunşi după gratii, în speţă Aurel Simionescu şi Gheorghe Bunea Stancu, care au şifonat imaginea Primăriei şi a Consiliului Judeţean.
"Plasarea în arest a primarului Aurel Simionescu şi suspendarea acestuia din funcţie, prin ordin al prefectului, aruncă Primăria Brăila într-o situaţie complicată. PNL este îngrijorat că activitatea în Primăria Brăila ar putea fi paralizată, total sau parţial, aşa cum s-a întâmplat şi la Consiliul Judeţean, după arestarea lui Gheorghe Bunea Stancu şi cercetarea altor funcţionari din instituţie. Reamintim că angajaţi din CJ au refuzat luni de zile să mai semneze documente, situaţie care s-ar putea repeta şi la Primăria Brăila, unde unii funcţionari sunt reticenţi să se mai implice în actul decizional", a precizat sursa citată.
Boboc a ţinut să precizeze că PNL nu se pronunţă vis-a-vis de vinovăţia celor anchetaţi, lăsând instituţiile statului să-şi facă datoria. Totuşi, reprezentanţii PSD ar trebui să-şi ceară scuze public de la brăileni pentru situaţia creată în administraţia locală. "Este evident că întregul sistem PSD se prăbuşeşte şi că ies la iveală tot mai multe acte de corupţie săvârşite de cei care au condus Brăila discreţionar, în frunte cu Gheorghe Bunea Stancu. Brăilenii nu au nicio vină pentru această situaţie, nu au nicio vină pentru că oraşul lor a ajuns un oraş baronizat, un oraş al corupţiei şi al dispreţului faţă de lege, un oraş care a sărăcit tot mai mult", mai susţine şeful liberalilor brăileni. În opinia acestuia, vinovaţi de viaţa grea pe care o duc brăilenii sunt tot PSD-iştii, salariile mici şi locurile de muncă insuficiente fiind urmarea faptului că aceştia au direcţionat banii spre propriile buzunare, nu spre nevoile oamenilor. "Cei din conducerea PSD, care nu au agreat practicile lui Bunea Stancu, dar s-au temut să îl refuze, se fac părtaşi pentru tăcerea lor şi astăzi dau socoteală în faţa justiţiei. Lipsa de reacţie şi fermitate a fostului primar Aurel Simionescu l-a făcut, de fapt, complicele moral al lui Bunea Stancu", a mai precizat Boboc.
Liberalii brăileni cer PSD-ului să-şi ceară scuze şi faţă de angajaţii din Primărie şi Consiliu Judeţean, mai ales că acum sunt puşi în situaţia de a da cu subsemnatul în faţa procurorilor doar pentru că au fost forţaţi să semneze nişte acte cu iz penal, se încheie comunicatul de presă semnat de senatorul liberal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro