Mergi la conţinutul principal

«La Ginecolog», o piesă de teatru într-un mediu neconvenţional

• evenimentul va avea loc mâine seară, la ora 20:00, pe scena The Music Pub • din distribuţie fac parte Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu, Mirela Jienescu, Diana Iarca şi Alexandru Mike Gheorghiu

 

Brăilenii amatori de scene de teatru altfel pot participa, marţi seară, la un spectacol extrem de interesant. Este vorba despre piesa de teatru „La Ginecolog”, ce se va juca, începând de la ora 20:00, pe scena The Music Pub.

Scenariul este scris de Diana Iarca, regia este făcută de maestrul Alexandru Jitea, iar distribuţia este una mai mult decât inspirată: Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu, Mirela Jienescu, Diana Iarca şi Alexandru Mike Gheorghiu.

Inspirat sută la sută din viaţa cotidiană, spectacolul „La ginecolog” vă prezintă cinci personaje ce provin din medii sociale diferite şi care, în aşeptarea doctorului ajung să-şi povestească întreaga viaţă. Pe tot parcursul piesei publicul descoperă poveşti şi situaţii de viaţă comico-dramatice în care se poate regăsi foarte uşor, cu zâmbetul pe buze.

„O comedie la care râzi cu lacrimi! Este un spectacol despre prima iubire, despre prima cerere în căsătorie, despre primul sărut, despre primul divorţ, despre cei care iubesc în secret... Însă, punctul culminant este reprezentat de dorinţa arzătoare a unei femei de a avea un copil prin orice mijloace. Până unde poate merge această dorinţă, depăşeşte orice imaginaţie!”, a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Cei interesaţi de spectacolul „La Ginecolog” pot solicita informaţii suplimentare sau face rezervări la numărul de telefon 0746.479.279.

Aşa cum v-am informat în ediţia online de weekend, astăzi, binecunoscutul artist AG Weinberger va ajunge în oraşul nostru pentru un concert inedit, alături de trupa sa. Evenimentul este programat la ora 20:00, tot pe scena The Music Pub şi se adresează tuturor iubitorilor de blues şi jazz.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro