Mergi la conţinutul principal

«Grand Concert» The Motans în Bucureşti

• evenimentul va avea loc pe 31 mai (vineri) şi este primul show de amploare al artistului la Arenele Romane din capitală • alături de The Motans, pe scenă vor concerta Lucia, Dara, Irina Rimes şi Delia

 

The Motans concertează la finele acestei luni în Bucureşti. Este vorba despre “Grand Concert”, primul show de amploare al artistului la Arenele Romane, ce va avea loc pe 31 mai (vineri). Evenimentul se anunţă a fi unul inedit, cu multe surprize şi un concept suprarealist. Mai mult, alături de The Motans, pe scenă vor concerta şi Lucia, Dara, Irina Rimes şi Delia. Organizatorii au emis recent un comunicat de presă privind programul şi regulile de acces ale publicului la concert. Mai exact: uşile se deschid la ora 19:00 iar concertele vor debuta de la ora 20:00. Potrivit aceluiaşi comunicat, accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând. Trebuie reţinut că acest concert are loc în aer liber.

 

Reguli de acces

 

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate. În ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; umbrele (vă rugăm în caz ca se anunţă ploaie să veniţi cu pelerine); aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Accesul în spaţiul destinat concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului; Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, va trebui să-şi cumpere alte bilete; Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate; Posesorii de bilete la categoriile A şi B vor primi la acces brăţări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brăţările trebuie păstrate la mână, exact aşa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brăţara la acces; Posesorii de bilete la categoria A primesc brăţara textilă cu aristul, poster color şi acces în locaţie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brăţara textilă cu artistul; Locurile pe scaune în categoria A şi C se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate; SUPLIMENTUL VIP este valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Include accesul pe platforma VIP la înălţime de 2 m cu vedere peste publicul de la categoria B şi C şi vor avea acces la propriul bar.

 

Biletele se pot achiziţiona şi online

 

Organizatorii au mai anunţat că în cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal! Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este gratuit şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Bilete se găsesc la vânzare atât înainte de concert la preţuri speciale, dar şi la intrare în ziua concertului. Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoţite de un adult posesor de bilet valabil. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

De asemenea, biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară, următoarele preţuri: Categoria A presale - 169 lei; Categoria B presale - 129 lei; Categoria C presale - 89 lei; Supliment VIP - 100 lei. Iar la intrare, biletele se vor găsi în limita locurilor disponibile, la următoarele preţuri: Categoria A - 190 lei; Categoria B - 150 lei; Categoria C - 100 lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro