Mergi la conţinutul principal

«Edmond Nicolau», dublă campioană judeţeană la fotbal

În această lună s-au desfăşurat turneele de fotbal la nivelul liceelor din cadrul etapei judeţene a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi ambele au fost câştigate de echipele Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" pregătite de profesorul Nicuşor Baldovin.
Turneul fetelor s-a desfăşurat la sala de sport a Colegiului Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci" şi a reunit la start patru formaţii. Echipa de la "Edmond Nicolau" a obţinut trei victorii, 5-4 "Mihail Sebastian", 4-1 cu "Gheorghe Munteanu Murgoci" şi 3-1 cu "Ana Aslan" şi a devenit campioană judeţeană.
La etapa judeţeană profesorul Nicuşor Baldovin a folosit următorul lot de jucătoare: Oana Vlăsceanu, Ionela Grădişteanu, Mihaela Papuc, Mihaela Dragu, Cosmina Coceaş, Florica Mocanu, Alexandra Stoica, Cristina Ivan, Alexandra Zlotariu, Ionica Coceaş.

Băieţii campioni pentru a doua oară

La etapa judeţeană a ONSS rezervată echipelor de băieţi, care a avut loc în perioada 15-19 noiembrie, au participat 16 echipe. Ele au fost împărţite în patru serii iar câştigătoarele şi-au disputat locul întâîi în cadrul unui turneu final disputat la baza sportivă a liceului "Panait Cerna".
În grupa sa echipa de la "Edmond Nicolau" a obţinut trei succese, 5-1 cu formaţia de la "Nicolae Iorga", 6-2 cu cea de la "Matei Basarab" Măxineni şi 5-0 cu gruparea de la Colegiul Economic. La turneul final elevii lui Nicuşor Baldovin au câştigat la limită, 4-3 partida cu echipa de la "George Vâlsan" Făurei, s-au impus apoi cu 2-0 în meciul cu formaţia de la "Panait Cerna" şi apoi au câştigat la scor de neprezentare, 3-0, jocul cu CT "C.D. Neniţescu" şi pentru a doua oară consecutiv, au câştigat etapa judeţeană şi s-au calificat la faza de zonă a ONSS. Pe locul al doilea s-a clasat echipa de la "George Vâlsan" Făurei iar pe al treilea cea de la "Panait Cerna".
Lotul echipei "Edmond Nicolau" a fost format din următorii jucători: Ionuţ Şerbu, Marius Moroianu, Mihăiţă Băisan, Marius Haraniţă, George Ababei, Alexandru Niţă, Marian Iordache, Mircea Băbătie, Mihai Stoian, Doru Vlaicu.
"Sper să facem o figură frumoasă în fazele următoare. Le mulţumesc pe această cale sportivilor pentru evoluţiile lor şi directoarei Laura Vasiliu pentru sprijinul acordat", a declarat profesorul Nicuşor Baldovin după cele două competiţii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro