Mergi la conţinutul principal

«Edmond Nicolau« reprezintă Brăila la etapa de zonă a Cupei «Coca Cola» la fotbal în sală

La prima sa participare la etapa judeţeană a Cupei "Coca Cola" la fotbal în sală, echipa de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" pregătită de profesorul Nicuşor Baldovin s-a clasat pe primul loc şi şi-a asigurat participarea la etapa de zonă. "Edmond Nicolau" s-a impus cu 5-1, în primul meci, cel susţinut în compania omologilor de la "Nicolae Iorga", însă în cel de-al doilea joc, elevii lui Nicuşor Baldovin au câştigat la limită, 5-4, disputa cu echipa de la "Mihail Sebastian". Pentru Niţă et company a urmat o nouă victorie la scor, 8-1, în partida cu "Nicolae Titulescu" Însurăţei. În ultimul joc al turneului "Edmond Nicolau" s-a impus la fel de clar, 7-0, în faţa echipei de la "Gheorghe Munteanu Murgoci". Marius Moroianu a înscris patru goluri, Alexandru Niţă a reuşit o "dublă", iar pe lista marcatorilor de la învingători a mai figurat şi Mihai Stoian cu o reuşită.
Cu toate că este o competiţie aflată în calendarul Federaţiei Române de Fotbal, finalistele nu au fost recompensate cu nimic, nici măcar, cu câte o diplomă.
În altă ordine de idei, la etapa de zonă a campionatului de minifotbal din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie derulată săptămâna trecută la Brăila, echipa de la "Edmond Nicolau" a obţinut o singură victorie şi s-a clasat pe locul al cincilea, din şase competitoare. Competiţia de la Brăila a fost câştigată de LPS Focşani, celelalte două locuri de pe podium fiind adjudecate de LPS Buzău şi respectiv, de Colegiul Tehnic "Cogealac".
Lotul echipei de la Edmond Nicolau, la cele două competiţii a fost format din următorii jucători: Ionuţ Şerbu, Mihai Băisan, Marius Moroianu, George Ababei, Alexandru Niţă, Mircea Băbătie, Dorinel Vlaicu, Mihai Stoian, Marian Iordache, Marius Radu.

Rezultatele obţinute de reprezentanta judeţului Brăila la etapa de zonă:
Edmond Nicolau - Liceul Tehnologic Topolog 2-3
Edmond Nicolau - Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" 2-0
Edmond Nicolau - LPS Focşani 1-4
Edmond Nicolau - Liceul Tehnologic "Cogealac" 2-4
Edmond Nicolau - LPS Buzău 0-8

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro