Mergi la conţinutul principal

«Duel» amical astăzi între CF Brăila şi Delta Dobrogea Tulcea

Update. La rugămintea conducerii echipei tulcene, partida de pe Municipal, programată astăzi iniţial la ora 18, va începe cu o oră mai devreme, la ora 17.

 

Până la finalul acestei săptămâni, în afară de antrenamentele planificate, CF Brăila va susţine şi două teste de verificare. Primul dintre ele, cel cu Delta Dobrogea Tulcea, echipă nou promovată în Liga a III-a, va avea loc astăzi, de la ora 17.00 pe stadionul Municipal. Pentru acest joc antrenorul Alin Pânzaru va beneficia de serviciile lui Spiridon şi Agbleta însă nu va putea să-l folosească pe Cosmin Necoară, fundaşul având probleme la una dintre glezne.

Sâmbătă, CF Brăila va susţine în deplasare, la Unirea Slobozia, ultimul amical înaintea startului campionatului 2014-2015.

"Mai avem două partide amicale în care va trebui să jucăm într-o formulă apropiată cu cea pe care o vom alinia şi în campionat. Normal ar fi fost să jucăm şi cu Unirea Slobozia tot la Brăila, însă până la urmă, la rugăminţile adversarilor am acceptat să mergem noi la Slobozia. Important este să jucăm cu o adversară din acelaşi eşalon cu noi, mai puţin contează în opinia mea locul unde se desfăşoară partida", a declarat Alin Pânzaru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro