Mergi la conţinutul principal

«Dacă primim asigurări că vom fi sprijiniţi putem începe pregătirile»

Echipa fanion a oraşului Brăila se zbate să supravieţuiască în Liga a II-a şi caută soluţii salvatoare pentru a-şi continua activitatea în acest eşalon. Salvarea poate veni de la oficialităţile locale iar discuţiile din ultima vreme între cele două părţi au fost promiţătoare. Conducerea echipei CF Brăila trebuia să se întâlnească luni cu oficialităţile locale pentru a stabili ultimele detalii privind finanţarea însă din motive obiective această întâlnire s-a amânat pentru astăzi. Şi tot astăzi, conform precizărilor făcute de Alin Pânzaru, ar putea avea loc şi reunirea lotului formaţiei brăilene. Prezent luni la Brăila, antrenorul principal al echipei CF Brăila, care pe 18 ianuarie a împlinit 39 de ani, a precizat că în urma discuţiilor cu reprezentanţii primăriei reunirea lotului s-ar putea face chiar marţi după-amiază (n.r. astăzi, 20 ianuarie).
"Aşteptăm să rezolvăm partea administrativă iar discuţia cu primarul Aurel Simionescu şi cu ceilalţi factori de decizie poate aduce liniştea de care avem nevoie. De fapt, de când sunt eu antrenor niciodată nu am început pregătirile la data stabilită, aşa că nu este nicio noutate. Dacă primim asigurări că vom fi sprijiniţi şi cu ce sumă, putem începe pregătirile de marţi după-amiază sau cel mai târziu miercuri dimineaţă", a declarat Alin Pânzaru.
Antrenorul brăilean a mai spus că le-a transmis un program de pregătire tuturor jucătorilor şi că este convins că fiecare dintre ei l-a respectat.
"Am vorbit cu fiecare jucător în parte şi i-am recomandat ce să facă în această perioadă. Aşa că reacomodarea la efort a început-o fiecare, când vom primi OK-ul din parte oficialităţilor locale vom începe şi pregătirea comună. Am purtat discuţii cu mai mulţi jucători pentru că avem nevoie de întărirea lotului, numeric şi valoric, dar şi rezolvarea acestei probleme depinde tot de bani. Odată cu reluarea pregătirilor vom putea să discutăm şi despre transferuri", a mai spus Pânzaru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro