«CSMS Iaşi se va menţine în prima ligă. Am fost lipsiţi de şansă în tur» | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«CSMS Iaşi se va menţine în prima ligă. Am fost lipsiţi de şansă în tur»

După un tur de campionat în prima ligă a ţării la CSMS Iaşi, brăileanul Gabriel Bosoi este încrezător în şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare. La câteva zile de la reluarea antrenamentelo, în vederea sezonului de primăvară, fostul căpitan de echipă şi golgeter al echipei CF Brăila a vorbit despre cum a petrecut sărbătorile de iarnă şi despre perspectivele actualei sale echipe.

- Unde ai petrecut sărbătorile de iarnă?
- Acasă, cu familia, cu prietena mea, Ana Maria, o fată deosebită în compania căreia mă simt foarte bine şi bineînţeles cu alţi amici mai vechi. Mi-am satisfăcut toate poftele culinare, dar cu măsură şi m-am întors la Iaşi fără kilograme în plus.
- Ana Maria este prietena şi viitoarea soţie?
- Da, am reflectat la acest capitol, la vară împliesc 28 de ani şi este normal să mă gândesc la căsătorie, iar prietena mea Ana Maria îndeplineşte toate criteriile unei viitoare partenere de viaţă, dar până atunci fotbalul este pe primul plan.
- Ce-ţi doreşti în 2015 în plan sportiv?
- Să scape CSMS Iaşi de retrogradare şi vă spun că voi pune umărul la realizarea acestui obiectiv.
- Care este atmosfera la CSMS Iaşi?
- Una foarte bună. Luni am început pregătirile, am efectuat vizita medicală şi apoi antrenorul Nicolo Napoli a programat zilnic două antrenamente. Astăzi (n.r. joi, 15 ianuarie) am avut o şedinţă de pregătire de la ora 10.00 şi acum suntem liberi până la ora 15.00, când este programat al doilea antrenament al zilei. Suntem în cantonament la stadionul din Dealul Copoului unde avem condiţii foarte bune.
- Cu Napoli ai redevenit titular, dar la un moment dat ai fost sărit din schemă, de ce?
- Aşa este, în perioada în care antrenor a fost Ionuţ Chirilă am jucat mai puţin, dar eu mi-am văzut de treabă, sunt un luptător şi am redevenit titular în mandatul actualului antrenor. De când a venit Nicolo Napoli am jucat meci de meci, am dat şi un gol în partida cu Pandurii, dar şi pase de gol. Sper ca în retur să marchez şi alte goluri. Important este ca echipa să câştige.

Am pierdut multe puncte în finalurile de meci

- CSMS Iaşi poate rămâne în primul eşalon?
- Da, cu siguranţă, distanţa dintre noi şi echipele care sunt deasupra liniei de plutire nu este una de nerecuperat. Noi nu am jucat rău în tur, dar pot spune că am fost lipsiţi de şansă. Am pierdut multe puncte în finalurile de meci. Acum, cu câteva implanturi putem deveni o echipă competitivă care să urce spre mijlocul clasamentului. Eu personal mă voi pregătit foarte bine ca să pot să-mi ajut colegii, iar CSMS Iaşi să-şi îndeplinească obiectivul.
- Când plecaţi în cantonament?
- Pe 22 ianuarie mergem la Bucureşti, iar a doua zi plecăm în Antalya pentru trei săptămâni. Vom juca acolo şi şase meciuri amicale şi vom reveni în ţară pe 13 februarie. Trebuie să punem toţi osul la muncă dacă vrem rezultate. Iaşul merită să aibă echipă de fotbal în primul eşalon.
- Ştii că fostul tău coleg Stelian Nicoliţă este curtat de Oţelul Galaţi?
- Am auzit că este dorit de Oţelul şi mă bucur pentru el. Este un tren în care Stelian trebuie să se urce şi să nu mai coboare. Va vedea că acolo este cu totul altă atmosferă, incomparabilă cu cea din Liga a III-a sau a II-a. Eu sunt convins că va face faţă, este tânăr şi are calităţi, dar totul depinde de el.
- Eşti la curent cu situaţia de la fosta ta echipă, CF Brăila?
- Am vorbit cu foştii colegi, am aflat ce se întâmplă acolo dar sunt sigur că situaţia se va remedia. Cu sprijinul autorităţilor locale ale finanţatorului Florin Cârligea Brăila va avea în continuare echipă în Liga a II-a.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro